Get Tips -sovelluksen käyttöehdot

Päivitetty 24.10.2022

1. Sovelluksen tarjoaja

Get Tips-sovellusta (”Sovellus”) ylläpitää ja sen tarjoaa käyttöön Get Tips Oy (y-tunnus: 2959101-9, osoite: Kölitie 9, 00870 Helsinki), jäljempänä ”Get Tips” tai ”me”.

2. Käyttöehdot ja niiden muodostama sopimus

Näitä Get Tips-sovelluksen käyttöehtoja (”Käyttöehdot”) sovelletaan (”Get Tips” tai ”me”) mobiili- ja verkkosovelluksen (”Sovellus”) käyttöön.

Käyttämällä Sovellusta hyväksyt kulloinkin voimassa olevat käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä sekä Sovelluksessa mahdollisesti erikseen annettavia ohjeita. Get Tips voi aika ajoin tehdä muutoksia käyttöehtoihin. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, sinun tulee lopettaa Sovelluksen käyttö.

Get Tips:llä on oikeus muuttaa näitä Käyttöehtoja. Kulloinkin voimassa olevat Käyttöehdot löytyvät Sovelluksesta tai verkkosivuiltamme.

3. Sovelluksen käyttäminen

Käyttämällä Sovellusta sitoudut näiden Sovelluksen käyttöehtojen lisäksi noudattamaan tietosuojakäytäntöämme, jonka löydät täältä.

Myönnämme sinulle henkilökohtaisen oikeuden käyttää Sovellusta näiden Käyttöehtojen mukaisesti (”Käyttöoikeus”). Käyttöoikeutesi Sovellukseen on maksuton, mutta ei yksinomainen eikä siirrettävissä kolmannelle. Käyttöoikeutesi on voimassa toistaiseksi. Voit irtisanoa sen milloin tahansa poistamalla Sovelluksen mobiililaitteestasi. Säilytämme oikeuden päättää käyttöoikeutesi, jos käytät Sovellusta tai sen sisältöä mielestämme sovelluksen käyttötarkoituksen, käyttöehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesti.

Näiden lisäksi hyväksyt, että et saa:

 • jälleenmyydä, vuokrata, liisata (lease), lainata, alilisensoida, jakaa tai muuten siirtää oikeuksia Sovellukseen;
 • muuttaa, takaisinmallintaa, hajottaa tai purkaa Sovellusta;
 • kopioida, sopeuttaa, muuttaa, muokata, kääntää tai luoda jäljitteleviä luomuksia Sovelluksesta ilman Yhtiön kirjallista lupaa;
 • antaa muiden henkilöiden käyttää Sovellusta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, jaettuun käyttöön verkkoyhteyden kautta, paitsi tämän sopimuksen ehtojen mukaisesti;
 • kiertää tai poistaa käytöstä mitään Sovelluksessa olevia immateriaalioikeuksien suojaukseen tarkoitettuja teknologisia ominaisuuksia tai toimenpiteitä;
 • käyttää Sovellusta yrittääksesi kiertää, tai käyttää sovellusta yhteydessä johonkin laitteeseen, ohjelmaan tai palveluun, joka on suunniteltu kiertämään teknologisia toimenpiteitä, joilla hallitaan pääsyoikeutta tai oikeuksia minkä tahansa lainkäyttöalueen immateriaalioikeuksilla suojattuihin sisältötiedostoihin tai muihin teoksiin;
 • käyttää tai avata Sovellusta kerätäksesi tietoja, joita käytetään tai voidaan käyttää kilpailevan tuotteen tai palvelun tarkoituksiin;
 • käyttää Käyttäjätiliäsi mainostaaksesi, kaupitellaksesi tai lähettääksesi mitään kaupallisia mainoksia kenellekään, mukaan lukien ketjukirjeet, roskapostit ja toistuvat viestit;
 • käyttää Käyttäjätiliäsi mihinkään laittomaan toimintaan;
 • ladata siirrettäväksi mitään viestintää, joka loukkaa tai rikkoo minkään osapuolen oikeuksia;
 • ladata minkäänlaista sisältöä, jossa on vihan tai hyväksikäytön ilmaisuja, loukkaavia kuvia tai toimintaa, törkeyksiä, pornoa, siveettömyyttä tai mitä tahansa materiaalia, joka voisi aiheuttaa siviili- tai rikosvastuun sovellettavan lain tai säännösten mukaisesti, tai joka voisi muuten olla ristiriidassa tämän Sopimuksen ja Yhtiön Tietosuojakäytäntöjen kanssa;
 • ladata palveluun mitään materiaalia, jossa on ohjelmistoviruksia tai mitään muuta tietokonekoodia, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu häiritsemään, tuhoamaan tai rajoittamaan minkä tahansa tietokoneohjelmiston tai tämän sivuston toiminnallisuutta.

4. Vastuusi

Vastaat itse Sovelluksen käytön edellyttämien laitteiden, ohjelmistojen sekä viestintä- ja tietoliikenneyhteyksien hankkimisesta, kustannuksista ja toimivuudesta.

Vastaat Käyttöehtojen, mahdollisten muiden sopimusehtojen ja lain tai hyvän tavan vastaisesta Sovelluksen käytöstä Get Tips:lle, muille käyttäjille ja kolmansille aiheuttamastasi vahingosta täysimääräisesti.

Sähköinen verkkoympäristö ei ole täysin tietoturvallinen. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

5. Ikärajoitukset

Sovellusta ei ole tarkoitettu tai suunniteltu alle 16-vuotiaille. Jos vakituinen asuinpaikkasi on Euroopan Unionin alueella, sinun tulee olla vähintään 16-vuotias käyttääksesi Sovellusta. Siinä määrin kuin sovellettava laki rajoittaa asiaa, emme anna alle 16-vuotiaiden Euroopan Unionin asukkaiden käyttää Sovellusta.

6. Tietosi ja niiden käyttö

Jotta voit käyttää Sovellusta, sinun tulee antaa tiedot, joita Sovelluksen käyttö edellyttää. Tällaiset tiedot saattavat sisältää myös henkilötietojasi. Sovellus voi kerätä ja tallentaa tietoa sovelluksen sisällä käyttäjän tekemistä valinnoista. Sovellus voi kerätä sijaintiisi ja liikkumiseesi liittyviä tietoja, jos annat siihen nimenomaisen suostumuksesi. Voit perua antamasi suostumuksen milloin tahansa.

Voit itse tarkistaa ja päivittää omia ja kohteesi tietojasi Sovelluksessa.

Henkilötietosi tallennetaan Get Tips:n asiakasrekisteriin. Niitä käsitellään Käyttöehtojen ja tietosuojaselosteen mukaisesti. Meillä ja alihankkijoillamme on oikeus käsitellä henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, muun soveltuvan lainsäädännön sekä viranomaisohjeistusten mukaisesti.

Käsittelemme tietoja huolellisesti ja turvallisesti, ja edellytämme samaa myös alihankkijoiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme. Keräämme asiakkaidemme henkilötietoja, jotta pystymme tarjoamaan sujuvia ja toimivia palveluita.

Maksutiedot

Get Tips ei ole vastuussa maksukortillasi tehdyistä luvattomista maksutapahtumista. Jos maksukorttiasi käytetään luvattomasti, ota yhteyttä pankkiisi tai maksukortin myöntäjään.

Maksu veloitetaan luotto-/pankkikortiltasi Stripe Inc:n tarjoaman Stripe-maksupalvelun kautta kun olet valinnut yhden tilausvaihtoehdoistamme ja vahvistanut tilauksesi. Hyväksyt ja ymmärrät, että kaikki maksut ja maksutapahtumat käsittelee Stripe. Et saa käyttää varastettuja tai luvattomia luottokortteja Stripen ja/tai Tilisi kautta. Maksulliset tilaukset uusitaan automaattisesti, ellei automaattista uusintaa ole otettu pois käytöstä, kunnes ne peruutetaan sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Ilmoitamme sinulle, jos tilauksen hinta nousee, ja tarpeen mukaan pyydämme suostumustasi tilauksen jatkamiseen. Vaatiaksesi rahojen palautusta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

7. Immateriaalioikeudet

Sovellusta, sen sisältöä ja ulkoasua suojaavat tekijänoikeuslaki ja kaikki muu soveltuva lainsäädäntö.

Kaikki oikeudet, kuten omistusoikeus, tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet Sovellukseen sekä siihen sisältyvään tai liittyvään materiaaliin ovat Get Tips:n omaisuutta.

Voimme poistaa mitä tahansa palvelussa jakamaasi sisältöä tai tietoa, jonka uskomme rikkovan näitä käyttöehtoja, käytäntöjämme, tai meidän on tehtävä niin lakisääteisesti.

Emme vaadi omistusoikeutta sisältöösi, jonka julkaiset Palvelussa tai sen välityksellä, ja sinulla on oikeus jakaa sisältöäsi kenen tahansa muun kanssa, missä tahansa. Tarvitsemme sinulta kuitenkin tiettyjä lupia (tunnetaan nimellä ”lisenssi”), jotta voimme tarjota Palvelumme. Kun jaat, julkaiset tai lataat sisältöä, joka on immateriaalioikeuksien alaista (kuten valokuvia tai videoita) palvelussa tai palveluun liittyen, annat meille ei-yksinomaisen, korvauksettoman, siirrettävän, alilisensoitavan, maailmanlaajuisen lisenssin ylläpitää, käyttää, jakaa, muokata, näyttää, kopioida, julkisesti esittää tai tuoda näytettäväksi, kääntää ja luoda johdannaisteoksia sisällöstäsi (yhdenmukaisesti yksityisyys- ja sovellusasetustesi kanssa). Tämä lisenssi päättyy, kun sisältösi poistetaan järjestelmistämme.

Pidätämme kaikki oikeudet, joita emme ole erikseen sinulle myöntäneet.

8. Vastuunrajoitukset

Palveluidemme sisältämä aineisto tarjotaan lain sallimassa enimmäislaajuudessa "sellaisena kuin se on" ilman mitään välittömiä tai välillisiä takuita mukaan lukien takuuta myyntikelpoisuudesta, Immateriaalioikeuksien loukkaamattomuudesta tai soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.

Teemme parhaamme, mutta emme voi taata, että Sovellus olisi aina käytettävissäsi häiriöttä. Sovelluksessa saattaa ilmetä käyttökatkoksia, käytön estymistä tai Sovelluksessa tai sen sisällössä virheitä tai puutteellisuuksia, jotka johtuvat esimerkiksi Sovelluksen ylläpitotoimista, teknisistä ongelmista tai muista samankaltaisista syistä tai tiedonsiirron ongelmista, jotka johtuvat kolmansista osapuolista.

Emme vastaa sinulle tai kolmannelle osapuolelle virheistä, viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat siitä, että käytät Sovellusta ohjeiden tai määräysten vastaisesti tai jotka ovat muuten sinun aiheuttamiasi.

Emme myöskään vastaa sovellukseen tuotetun sisällön oikeellisuudesta tai sen käytöstä aiheutuvista seuraamuksista, virheistä tai minkäänlaisista vahingoista.

Emme ole vastuussa kolmansien osapuolten sinuun kohdentamista kanteista, vaatimuksista tai toimenpiteistä taikka vahingoista, jotka aiheutuvat tietojen katoamisesta tai niiden vahingoittumisesta riippumatta katoamisen tai vahingon syistä.

Emme ole vastuussa virheestä, viivästyksestä tai sopimusvelvoitteiden täyttämättä jäämisestä siltä osin kuin se johtuu ylivoimaisesta esteestä (force majeure). Ylivoimaisena esteenä pidetään tapahtumaa, joka estää tai tekee velvoitteiden täyttämisen kohtuuttoman vaikeaksi määräajassa. Tällaisia esteitä ovat muun muassa sota, kapina, pandemia, epidemia, luonnonmullistus, yleinen energianjakelun tai liikenteen keskeytyminen, häiriöt yleisissä tietoliikenneyhteyksissä, työtaistelutoimenpiteet, tulipalo, viranomaisen asettama oleellinen rajoitus tai muu yhtä merkittävä, epätavallinen, ennakoimaton ja Get Tips:stä riippumaton syy. Emme vastaa myöskään alihankkijamme virheestä tai viivästyksestä, joka on aiheutunut ylivoimaisesta esteestä. Ilmoitamme ylivoimaisesta esteestä mahdollisimman pian sen jälkeen, kun este on tullut tietoomme.

Emme vastaa Sovelluksen virheestä tai viivästyksestä tai Sovelluksen käytöstä aiheutuneista välillisistä vahingoista. Välillisenä vahinkona pidetään esimerkiksi ansiotulon tai käyttöhyödyn menetystä, joka sinulle voisi aiheutua esimerkiksi Sovelluksen käyttökatkosta.

9. Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaisu

Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Erimielisyystilanteissa ota aina ensin yhteyttä Get Tips:n asiakaspalveluun.

Mikäli erimielisyyttä ei pystytä ratkaisemaan neuvotteluin, ratkaistaan riidat ensiasteena Helsingin käräjäoikeudessa.

10. Muut ehdot

Get Tips voi myös milloin tahansa lopettaa Palveluiden tarjoamisen sekä poistaa Palveluissa olevat ja sitä kautta kerätyt ja käsitellyt tiedot ilman etukäteisilmoitusta.

11. Yhteystiedot

Get Tips Oy

Y-tunnus: 2959101-9

Verkkosivut: https://www.gettips.fi

Osoite: Kölitie 9, 00870 Helsinki

Puhelin: +358 50 3701974

Sähköposti: support@gettips.fi

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston käytön helpottamiseksi, sekä käyttäjämäärien seurantaa varten. Lue lisää evästeiden käytöstä tietosuojakäytännöstämme.